NJOFTIME

29.03.2018

Mbyllet thirrja publike pёr blerjen e kuotave nё WVP Top Invest mё datё 28.03.2018. Fondi ditёn e parё tё vlerёsimit e kishte nё datёn 29.03.2018. 

 

15.03.2018 

Hapet thirrja publike per Blerjen e Kuotave ne WVP Top Invest!

                  Tirane mё 15/03/2018

 

OFERTЁ PUBLIKE

 PЁR BLERJEN E KUOTAVE NЁ WVP TOP INVEST

 

Shoqёria pёr administrimin e Fondeve Investuese WVP Fund Management Tirana sh.a  pas miratimit tё Prospektit me vendim nr 14 datё 31/01/2018 nga Autoriteti I Mbikёqyrjes Financiare, shpall Thirrjen Publike pёr blerjen e kuotave nё fondin e investimit  WVP Top Invest.

Çdo investitor është e këshillueshme ta lexojë prospektin përpara marrjes së vendimit për blerjen e kuotave në Fond, në mënyrë që të krijojë një ide të qartë për karakteristikat e Fondit dhe rreziqet e investimit në të.

Pёr informacion mё tё detajuar  Prospektin mund ta shkarkoni nga webfaqja oficiale e WVP Fund Management Tirana:

http://www.wvpfunds.al/sites/default/files/prospekti_top_invest_-_finale.pdf

Te gjitha investimet gjatë ofertës publike janë pa komision hyrës dhe mund të behen ne llogarin e fondit WVP Top Invest:

IBAN : AL18 2151 1031 ALL1 0000 1128 2800

Name: FONDI I INVESTIMIT WVP TOP INVEST

Swift code FIBank Albania:  FINVALTR 

 

Oferta ёshtё e vlefshme pёr 30 ditё nga data e shpalljes.